Іршавські дільничі міліціонери звітують про виконану роботу (ФОТО)

Здебільшого про роботу міліції люди дізнаються з різних джерел: із засобів масової інформації, від знайомих, родичів та друзів. На жаль, така інформація не завжди є достовірною та об’єктивною.

 

Іршавські дільничні запровадили правило самим розповідати громадянам про криміногенну ситуацію та стан правопорядку у населених пунктах району. При зустрічі з населенням надають юридичні консультації.

 

Так, днями про виконану роботу звітував дільничний інспектор Іршавського РВ УМВС лейтенант міліції Іван Білогорка. В обслуговуванні правоохоронця – село Лоза. Варто зауважити, що дільничний інспектор тісно співпрацює із сільським керівництвом. До речі, голова сільради Іван Петенько свого часу також працював в органах внутрішніх справ на посаді інспектора-кінолога відділу карного розшуку. Тому роботу міліції знає добре.

Під час звіту дільничний інспектор запропонував членам громадського формування провести спільний рейд задля перевірки місцевих торговельних закладів з метою виявлення продажу неповнолітнім спиртного, тютюнових та піротехнічних виробів. А педагоги сільської школи звернулись до правоохоронця з проханням провести профілактичну бесіду з підлітками, схильними до правопорушення.

 

Під час заходу обговорювались також питання благоустрою, ситуації з безпритульними собаками, невиконання окремими батьками своїх обов’язків щодо виховання дітей та ін. Роботу дільничного інспектора Івана Білогорка люди визнали задовільною. Аби вона покращилася висловили багато своїх побажань та пропозицій.

 

 

Віта Горзов, Іршавський РВ

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.