Секс у сауні, плюси та мінуси

Лазня або сауна має вельми сумнівну репутацію у деяких верствах населення і це вельми виправдано, оскільки складніше придумати місце краще, ніж сауна для сексу. Багато хто відвідує сауну з метою оздоровлення, найчастіше не поділяють захоплення деяких відвідувачів, які приходять в сауну заради сексу.

 

За і проти сексу в сауні

 

Як би не манило ваша уява картинки сексу в сауні, які в достатку можна знайти в інтернеті та CD продукції для дорослих варто задуматися:

 

Про інфаркти. Найчастіше інфаркти відвідують людей, які зловживають напоями та переїдають. Найчастіше вони і без сексу, в сауні мають дуже високий ризик, що станеться скачок артеріального тиску, який і призводить в основному до інфарктів, інсультів або гіпертонічним кризам. Секс же в даному випадку буде додатковим навантаженням для серця.

Про гігієну. Як би не запевняли, що сауна і секс є місцем та дією, які просто створені одне для одного, але давайте задумаємося про те, що місце суспільне і не завжди прибирається і дезінфікується належним чином. Крім того деякі сауни навіть обладнані ліжком або зручним диваном, які теж є громадськими.

 

Про екзотику. Як би вас не збуджувала ідея сексу в сауні, швидше за все вам не вдасться зайнятися ним у самій парній, але от використовувати парну, як місце для прелюдії буде вельми доречно. Давайте міркувати тверезо - «секс він і в Африці секс», тому немає сенсу заморочуватися на місці, де краще зробити акценти саме на прелюдії, на масажі і на ерогенні зони, які можна попестити, як медовим масажем, так і березовим віником. Сексом ж можна в даному випадку зайнятися вдома в улюбленому ліжечку. Для тих же кому не терпиться, то віддайте перевагу сексу в душі це буде куди безпечніше для серця і крім того вельми гігієнічніше. І повірте, секс в сауні мало чим відрізняється від сексу в душі або сексу в ліфті або під'їзді, а от секс в сауні іноді може закінчиться екзотичними травмами і опіками.

 

Про репутацію. Хочу відразу попередити, що багато сучасних сауни мають системи вбудованого відео спостереження, яке дозволяє не тільки стежити за збереженням майна, але і для любителів підглядати за відвідувачами. Давайте будемо чесними не всі співробітники саун порядні, тому відео з вашим сексом в сауні незабаром може з'явиться в інтернеті або ж стати предметом шантажу.

 

Рекомендації для сексу в сауні

 

Якщо доводи розуму вас не зупинили або ви задумали романтичний вечір зі своєю другою половинкою, то перед тим як зайнятися сексом в сауні вам варто підготуватися.

По-перше, уточніть, яка температура подобається вашій супутниці. Багато жінок не можуть переносити високих температур, а є такі, які воліють вологий пар. Саме від її прихильності і буде залежати секс в сауні.

 

По-друге, заздалегідь підготуйте віники та ознайомтесь із різними техніками їх використання. Це дуже здивує супутницю і допоможе створити інтригу, так як порка це вельми еротичне заняття.

 

По-третє, заскочте в аптеку за ароматичними маслами. Не прагніть за екзотикою, а краще віддайте перевагу вже готовим наборам. Застосовуючи різні аромати під час сексу в сауні треба пам'ятати, що мало в чистому вигляді наносять на дерево, а ось на кам'янку краще бризкати водою, на яку накапали масла.

 

По-четверте, після парної побалуйте себе масажем, який дозволить розслабитися. Крім того перетворити процедуру в дуже цікаву прелюдію, яка буде доречна перед сексом в сауні.

 

По-п'яте, коли будете вибирати сауну для сексу проконтролюйте, щоб передбанник був зручним і в ньому був хоча б диван. Як би вас не вабила парна, але секс у ній справа небезпечна, так що найчастіше сексом в саунах займаються саме в передбаннику.Ну і останнє, швидше загальна рекомендація, коли йдете в сауну, то беріть із собою фрукти і трав'яні чаї або просту воду - це не тільки корисно, але і продовжить ваше здоров'я. Та й не зайве буде сказати: «З легким паром» або солодким сексом ... тут як кому пощастить.

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.