У роботі Вченої ради УжНУ затверджено організаційні новації

Під час засідання Вченої ради УжНУ 10 січня, яка відбулася у приміщенні стоматологічного факультету, було прийнято рішення стосовно подальших засідань у 2013 році.

Зокрема, ректор УжНУ, доктор технічних наук, професор Федір Ващук озвучив нововведення, згідно з яким при розгляді питання про стан методичної та навчально-виховної роботи кожного зі структурних підрозділів університету Вчену раду проводитимуть саме у стінах цього структурного підрозділу.

Рішення прийнято, зокрема, для того, щоб колеги могли оглянути навчальну базу та науково-методичний доробок усіх факультетів свого вишу. Це, за словами Ф.Г. Ващука, стимулюватиме кожен факультет відповідно презентувати свої можливості та досягнення. «Зустрічаючись сьогодні, одразу задаємо планку одну з найвищих, адже наймолодший факультет – стоматологічний – є і найбільш сучасним. Це не означає, що котрийсь підрозділ кращий, котрийсь гірший, адже ми знаємо вихідні можливості кожного з них, тому упередженого ставлення не буде, натомість сподіваюся, що це покращить нашу роботу в цілому», - сказав проф. Федір Ващук.

Крім того, до складу Вченої ради 10 січня увійшли нові члени – в основному з числа студентів, за пропозицією органів студентського самоврядування.


УжНУ

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.