У ЗакДУ підвели підсумки наукової роботи за 2012 рік

31 січня в Закарпатському державному університеті відбулося засідання Вченої ради, на якому проректор з науково-методичної роботи проф. Михайло Михайлович Полюжин підбив підсумки науково-дослідної роботи за 2012 рік та ознайомив з планами на 2013 рік.

 

У своїй доповіді проректор проаналізував стан виконання науково-дослідних тем, відзначив успіхи наукових шкіл університету, участь у міжнародній діяльності, досягнення студентів у науковій роботі.

За підсумками науково-дослідної роботи визначені кращі кафедри: кафедра інформатики та фізико-математичних дисциплін, кафедра обліку і аудиту, кафедра цивільно-правових дисциплін, кафедра суспільних дисциплін та української мови. Також визначено кращих науковців факультетів: доц. Артьомов І.В., доц. Бевзюк Є.В., доц. Богів О.Я., проф. Ващук Ф.Г., доц. Врабель Т.Т., доц. Жуков С.А., доц. Ерфан В.Й., доц. Климко Т.Ю., доц. Кобаль В.І., доц. Колісник Г.М., доц. Лях І.М., доц. Макарович В.К., доц. Маслюк В.Т., доц. Машика Ю.В., проф. Поляк С.С., доц. Сийплокі М.В., доц. Феннич В.П., доц. Югас Е.Ф.

На засіданні Вченої ради Почесний президент ЗакДУ проф. Ващук Ф.Г. відмітив значний вклад науковців університету за минулий рік, окреслив нові завдання та пріоритетні напрями наукової діяльності на 2013 рік.

Вчена рада затвердила План наукової роботи Закарпатського державного університету на 2013 рік.

Джерело:ЗакДУ

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.