Євген Костенко став в.о. декана стоматологічного факультету УжНУ

Під час засідання Вченої ради УжНУ 7 лютого ректор університету, доктор технічних наук, професор Федір Ващук офіційно представив новопризначеного проректора вишу – Юрія Пересту. А також в.о.декана стоматологічного факультету – ним став кандидат медичних наук, професор Євген Костенко.

 

«У нашому університеті працюють 30 кафедр, робота яких пов’язана із медициною. Це майже 30 % узагалі усіх кафедр університету. Тому, аналізуючи досвід та об’єми робіт, пов’язаних з якісним функціонуванням кафедр цього серйозного університетського підрозділу, ми дійшли висновку, що серед керівництва університету повинна бути людина з відповідною кваліфікацією, медик і прийняли рішення про введення додаткової ставки проректора з науково-педагогічної діяльності. Це відповідальна ділянка роботи, специфічна галузь», - зауважив ректор проф. Ф.Г. Ващук.

За його словами, Юрій Юрійович Переста має значний досвід роботи на медичному факультеті, створив і розвинув до високого рівня стоматологічний факультет, має досвід роботи з інтернами тощо. Керівник вишу висловив сподівання, що новопризначений проректор сприятиме підготовці фахівців у галузі медицини в УжНУ на більш високому рівні.


Джерело:УжНУ

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.