В обласному центрі Закарпаття перевіряли "бурси"

У п’ятницю, 8 лютого, заступник голови облдержадміністрації Іван Качур та директор департаменту освіти і науки, молоді та спорту Маріанна Кляп відвідали професійно-технічні навчальні заклади Ужгорода.

Під час візиту у освітні заклади заступник керівника краю Іван Качур оглянув матеріально-технічну базу, умови, в яких навчаються учні, поспілкувався із педагогами та викладачами. Так, основним завданням сьогодні є приведення обсягів та напрямів підготовки робітничих кадрів до реальних потреб регіонального ринку праці. Необхідно забезпечити усі умови для підготовки кваліфікованих конкурентоспроможних робітників, які б відповідали вимогам роботодавців і могли швидко адаптуватися у сучасних ринкових умовах.

- Нині необхідно удосконалювати матеріально-технічне забезпечення навчальних закладів обладнанням та технологіями, максимально наближеними до сучасних вимог виробництва. Адже без якісного виробничого навчання й практики неможливо підготувати кваліфікованого працівника, котрий би зацікавив роботодавців, - наголосив Іван Качур.

Подібні перевірки і ознайомлення з навчально-виховним процесом професійно-технічних закладів освіти триватимуть і надалі.

 

Прес-центр ОДА

 

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.