На Закарпатті відбувся круглий стіл правоохоронців з охоронцями

На Закарпатті, поруч з Державною службою охорони, охоронні послуги надають ще й кілька десятків недержавних охоронних структур. При багатьох із них створено громадські формування, які залучаються правоохоронцями до охорони громадського порядку під час масових заходів, виборів, патрулювання вулиць населених пунктів краю тощо.

 

Питання поліпшення взаємодії міліції й недержавних охоронців було піднято за «круглим столом» під головуванням начальника Управління громадської безпеки УМВС України в Закарпатській області полковника міліції Василя Копчи. На зустріч було запрошено представників півтора десятка недержавних охоронних структур з усієї області.За інформацією міліції, нині на Закарпатті діє 9 громадських формувань з охорони правопорядку. Спільно з міліцією ними проведено понад півсотні рейдів у населених пунктах краю, під час яких було викрито десять злочинів та задокументовано понад півтисячі адміністративних правопорушень. Особливо плідною є співпраця міліції з недержавними охоронцями в Ужгороді та Мукачеві.

 

--Ми робимо спільну роботу—охороняємо спокій наших краян. Будемо співпрацювати й надалі. Водночас слід посилити контроль за особовим складом, за порядком закріплення за працівниками спецзасобів, аби не допустити правопорушень з боку самих охоронців,--наголосив Василь Копча.

 

Свої пропозиції в плані покращення роботи висловили й керівники самих недержавних охоронних структур. Усіх їх взято до уваги керівництвом служби громадської безпеки закарпатської міліції та розроблено план про їх застосування на практиці.

 

СЗГ УМВС України в Закарпатській області

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.