Ужгородські школярі дізнавались про вищу освіту

Факультет міжнародного бізнесу та міжнародного права ЗакДУ продовжує проводити профорієнтаційну роботу серед учнів 11-их класів.

 

Нещодавно старший викладач кафедри міжнародного бізнесу та світової політики Курей Оксана Андріївна разом зі студентом 1-го курсу факультету МБ та МП Мурином Олександром відвідали ЗОШ №15 м. Ужгорода.

За сприяння директора школи Поліщука Володимира Петровича вдалося зустрітися із учнями одинадцятих класів і провести з ними цікаву бесіду на предмет вступу до ЗакДУ. Курей О.А. розповіла майбутнім абітурієнтам про можливості навчання на факультеті міжнародного бізнесу та міжнародного права та про перспективи, які відкриваються перед ними після закінчення вузу й отримання відповідної кваліфікації.

Олександр розказав про особливості навчання на факультеті з позиції студентів, що викликало в учнів жвавий інтерес. Наприкінці кінці бесіди вони активно ставили питання про особливості вступу і навчання на факультеті та отримали матеріали з детальною інформацією про напрямки підготовки, кафедри та професорсько-викладацький склад факультету міжнародного бізнесу та міжнародного права.

Загалом, результатом профорієнтаційної роботи з абітурієнтами є поширення позитивного іміджу факультету міжнародного бізнесу та міжнародного права і Закарпатського державного університету серед перспективної й талановитої молоді Ужгорода і Закарпаття.

 

Джерело:ЗакДУ

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.