Закарпатські СБУшники вшанували воїнів-афганців (ФОТО)

Цьогоріч минає 24 річниця виводу військ із Афганістану. Напередодні пам’ятної дати начальник Управління СБ України в Закарпатській області генерал-майор Геннадій Грищенко зустрівся зі співробітниками – учасниками бойових дій на території інших держав.

21 співробітник брав участь у бойових діях в Афганістані. Здебільшого це ветерани, серед яких і колишній очільник Управління генерал-майор у відставці Арзен Ухаль. Декілька «афганців» досі служать в регіональному органі державної безпеки.

– Ви пройшли нелегкий шлях. Ви із честю виконали свій обов’язок. Ви пізнали справжню ціну війни та миру. Ваш досвід – гідний наслідування прийдешніми поколіннями співробітників, – наголосив генерал-майор Геннадій Грищенко, звертаючись до воїнів-інтернаціоналістів. – Наше Управління також пишається співробітниками – учасниками бойових дій на території інших держав та миротворцями, які виконували свою місію у «гарячих» точках світу.

Чимало з них повернулися додому із орденами і медалями. У дружньому, тісному колі побратимів воїни-інтернаціоналісти ще довго згадували минуле та дякували, що Управління їх не забуває.

 

 

 

 

 

Прес-група УСБУ в Закарпатській області

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.