Керівництво міліції Іршавщини балакало з народом

Для зміцнення взаємодії правоохоронців з місцевими жителями району керівний склад Іршавського райвідділу міліції постійно здійснює прийоми громадян. Черговий особистий прийом у приміщенні Лозянської сільської ради провів днями перший заступник начальника Іршавського РВ УМВС підполковник міліції Мирон Черничко.

 

Представники громадського формування села Лоза подякували за роботу дільничним інспекторам ст. лейтенанту міліції Івану Буковецькому та лейтенанту Івану Білогорку. Члени громадського формування, до яких приєднався сільський голова Іван Петенько, розповіли про неблагополучні сім′ї у селі. Особлива увага була звернута на сім′ї, де батьки вживають спиртні напої, і при цьому мають на вихованні неповнолітніх дітей. У деякі такі сім′ї вже відвідували правоохоронці і працівники відділу у справах дітей, але дорослі не змінюють свого способу життя, не займаються належним вихованням дітей. Мирон Черничко повідомив, що найближчим часом ці неблагополучні родини знову відвідають правоохоронці і вивчать ситуацію у кожній.

 

Директор Лозянської школи Володимир Товт запросив правоохоронців до навчального закладу для проведення з учнями профілактичної бесіди. При цьому попросив відвідати ще одну неблагополучну сім′ю, де батько раніше був засуджений за важкий злочин, а мати веде розгульний спосіб життя. У цій сім′ї вихованням дітей ніхто не займається...

 

У селі Лоза тривалий час не працювала сільська дискотека, так як там був скоєний злочин. На даний час сільська громада вирішили її відновити, а тому на прийом прийшла завідуюча сільським клубом Марія Стільник. Підполковник Черничко попередив, що музика у селі повинна звучати тільки до 23-ї години. А якщо під час проведення дискотеки з′являться сільські бешкетники, які ведуть себе зухвало, то негайно телефонувати на «102» і повідомити дільничного.

 

Інший гість, місцевий приватний підприємець, підняв питання собак, які знаходяться без прив′язі і вільно розгулюють по вулицям села. Навели багато прикладів, коли діти йдуть до школи і не можуть пройти вулицею через зграї собак. Мирон Черничко відразу повідомив, що на території села буде проведено рейд правоохоронцями із залученням інших служб, щоб власників собак попередити про недопустимість тримання тварин без прив′язі.

 

Мешканці Лози приходили на прийом і з питаннями, які не стосувались компетенції міліції. Однак всі змогли отримати консультацію, яким чином і в яких інстанціях можна вирішити їх проблеми. Усі без винятку звернення громадян належним чином були оформлені для розгляду й прийняття рішення.

 

 

Віта ГОРЗОВ,

помічник начальника Іршавського РВ УМВС

по взаємодії з громадськістю та ЗМІ

 

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.