У Моніки Левінскі теж так починалось. Ужгородка працювала на Біла Клінтона

Ужгородська журналістка Ніколетта Данкулинець, яка зараз живе в Лондоні та працює в у п’ятизірковому готелі, обслуговувала вечір благодійного фонду колишнього президента США Біла Клінтона.

 

 

Ніка зі своїм хлопцем вже чотири місяці живе і працює в Лондоні. До того вони пробували свою удачу в Нідерландах, однак вирішили переїхати до Великої Британії, – пише газета «Старий Замок».

 

Дівчина розповідає, що коли приїхали в Лондон, не маючи ні житла, ні роботи, призвичаїтися допомогла рідна сестра Гергея. «У агенції з працевлаштування нас одразу відправили обслуговувати величезний бенкет на 600 персон у п’ятизірковому готелі «Intercontinental». Сказали, що замовили його заможні американці. Вже під час заходу виявилося, що це був вечір благодійного фонду колишнього президента США Біла Клінтона. Він виступав зі сцени, відтак я побачила його вживу», – розповідає Ніколетта про свій перший робочий день у Англії.

 

Згодом, розповідає дівчина, у тому ж готелі на вечірці, яку обслуговувала Ніка, зустрілася із Кевіном Сепйсі – відомим актором. «Спочатку його не впізнала», – зізнається дівчина.

 

Ніка каже, що виїхала з України через кохання: «Мій хлопець угорець, я прекрасно розуміла, що д життя в Україні він не призвичаїться. Але також знала, що для мене життя в Угорщині – це не те, чого хочеться. Тому і виїхали закордон. У Нідерландах не знайшли особливих можливостей для самореалізації. А тут, у Лондоні, набагато краще. І заробітку більше, ніж вистачає, і люди привітні, все добре».

 

Дівчина каже, що тепер своє майбутнє пов’язує тільки з англійською столицею. Планує вступити до магістратури та влаштуватися на роботу за фахом.

 

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.