В Ужгороді вітали жінок інвалідів (ФОТО)

5 березня 2013 року у приміщенні Закарпатської обласної ради пройшов семінар тему: «Жінка з інвалідністю на ринку праці».

 

Семінар був організований Закарпатським регіональним центром соціально-трудової реабілітації та професійної орієнтації “Вибір” спільно з Закарпатським обласним товариством інвалідів ВОІ СОІУ і приурочений до Міжнародного жіночого дня.

 

На семінарі були присутні заступник голови Закарпатської обласної держадміністрації Михайло Михайлович Попович, заступник голови Закарпатської обласної ради Андрій Андрійович Сербайло, директор Департаменту соціального захисту населення Віктор Васильович Мацола та його заступник Мікулець В’ячеслав Іванович, директор Закарпатського обласного центру зайнятості Фущич Юрій Іванович та дві представниці цього центру Панкулич Ірина Михайлівна і Русич Світлана Василівна та 50 активісток інвалідного руху Закарпатської області, представниць громадських інвалідних організацій.

 

Захід відкрили директор Закарпатського регіонального центру соціально-трудової реабілітації та професійної орієнтації “Вибір” Василина Михайлівна Марко та заступник голови Закарпатського обласного товариства інвалідів ВОІ СОІУ Антоніна Петрівна Чепа.

 

Присутні на семінарі чиновники намагалися змістовно і з зацікавленням долучитися до висвітлення запропонованої теми, доповідали про те, до чого готова долучитися влада, що потребує змін, і з задоволенням вітали жінок з наступаючим святом, вручали їм грамоти і подарунки.

 

Своїми успішними історіями поділилися з присутніми молоді волонтерки Центру «Вибір» Олена Геревич, Марія Січка, Василина Попович, які наголосили, що маючи тверду мету і чітку мрію, наполегливість і бажання можна самореалізуватися, віднайти себе, досягти успіху. І для цього треба, щоб тебе трішечки хтось підштовхнув, повірив у тебе, довіряв тобі – тоді і з’явиться віра в самого себе, у свою щасливу долю.

 

Щиро сподіваємось, що висвітлення у ЗМІ проведеного заходу хоча б у деякій мірі сприятиме зміні стереотипів суспільства по відношенню до можливостей людей з інвалідністю, особливо жінок.

 

 

 

Любов Пчолинська, 

"Анонс Закарпаття"

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.