Два Альфонса "лоханули" мешканку Мукачева

В Мукачеві місцева довірлива дівчина постраждала від шахрайських дій своїх знайомих. Вона віддала їм коштовні речі, сподіваючись на порядність останніх. Але тепер потерпіла змушена повертати своє за допомогою міліції.

 

До Мукачівського міськвідділу міліції звернулась мати неповнолітньої дівчини, що її обдурили “кавалери”. Олександра (ім’я змінено) розповіла співробітникам міліції, що ще в липні вона гуляла з подругою і до них приєдналися двоє мукачівців. Вони почали розмовляти з дівчатами, далі звернули увагу, що на Олександрі гарні прикраси. І спитали у дівчини, чи не могла б вона на деякий час їх “позичити”...

 

Їм вдалося таки вмовити дівчину, але та не зняла з себе прикраси, пояснивши, що мати помітить їх відсутність, й сказала, що краще принесе їх потім з дому. Що й зробила. Хлопці пообіцяли швидко повернути позичене, на що вона і досі чекає...

 

Через декілька днів потому до Олександри прийшов у гості ще один знайомий, і розповів їй про своє скрутне матеріальне становище, сказавши, що йому терміново потрібні кошти. Хлопець попросив від дівчини золоті вироби, на що та погодилась. Але на цей раз вона вже зняла прикраси з себе.

 

Час пройшов, а хлопці і надалі «годували» Олександру обіцянками, що найближчим часом повернуть їй коштовності.

 

Згодом мати помітила, що на дівчині немає золотих виробів. Про що її і спитала, а та відповіла, що загубила. Жінка одразу перевірила шкатулку, де виявила відсутність ще деяких коштовностей. Тоді вона здогадалася, що щось не так. Після цього дочка все розповіла матері, на що остання одразу звернулася по допомогу в міліцію.

 

Своїми діями хлопці завдали збитків на суму 7 тисяч гривень. Сьогодні за цими фактами мукачівські правоохоронці проводять слідчі дії. Парубків, скоріш за все, очікує кримінальна відповідальність за ознаками ст. 190 ч.2 Кримінального кодексу України «Шахрайство».

 

Євгенія Красилинець,

 

Мукачівський МВ УМВС

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.