Троє викладачів УжНУ увійшли до складу головної Громадської ради області

Днями у приміщенні Закарпатської ОДА відбулися установчі збори і перше засідання нової Громадської ради при Закарпатській обласній державній адміністрації. Серед питань, які розглядалися, було затвердження складу Громадської ради та обрання Голови ради.

Зокрема, до складу новоутвореної ради увійшли і троє співробітників Ужгородського національного університету: к.фіз.-мат.н. Лукша Олег Васильович увійшов до Комісії Громадської ради з питань соціально-економічного розвитку; к.іст.н. Токар Маріан Юрійович увійшов до Комісії з питань освіти, науки та молодіжної політики; та к.пол.н. Штефуца Віталій Олександрович увійшов до Комісії Громадської ради з питань розвитку виробничої сфери та підприємництва і до Комісії з питань розвитку міждержавних зв’язків, транспортного співробітництва та євроінтеграції. А Головою Громадської ради при Закарпатській ОДА переобрано Федора Григоровича Харуту.

Громадська рада при Закарпатській обласній державній адміністрації як постійно діючий колегіальний виборний консультативно-дорадчий орган утворився на підставі Постанови Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 року №996 для забезпечення участі громадян в управлінні державними справами, здійснення громадського контролю за діяльністю органів виконавчої влади, налагодження ефективної взаємодії зазначених органів з громадськістю, врахування громадської думки під час формування та реалізації державної політики.


Джерело:УжНУ

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.