Конкурс «Вихователь року-2013» пройшов на Закарпатті

У вівторок, 26 березня, відбулося підбиття підсумків другого етапу обласного туру першого Всеукраїнського конкурсу «Вихователь року-2013».

У першому етапі конкурсу взяли участь 17 вихователів області. Конкурсанти презентували власний педагогічний досвід, творчі доробки, фотороботи та публікації. Матеріали оцінювало компетентне журі у складі викладачів та науковців закарпатських вузів. За результатами цього етапу було визначено 5 лауреатів конкурсу. Вони і стали учасниками другого етапу, який пройшов 25 та 26 березня. Щоб визначити найкращого, учасники конкурсного випробування писали контрольні роботи, проводили майстер-класи та відкриті уроки у дошкільному навчальному закладі.

Уже сьогодні, одразу після завершення останніх конкурсних завдань, відбулися урочистості, на яких голова журі Ганна Сопкова назвала ім’я переможця. Ним стала вихователька дошкільного навчального закладу № 40 м. Ужгород Алла Петрів.

Премію та диплом переможниці вручив голова обласної адміністрації Олександр Ледида. Лауреати теж отримали грошові винагороди та почесні грамоти обласної адміністрації.

- Досі ми на обласному рівні відзначали тільки вчителів. Цьогоріч уперше вирішили визначити і відзначити найкращих вихователів. Адже саме Ви є тими, хто з найменших літ виховує маленьких закарпатців, закладає фундамент дошкільної освіти, - відзначив очільник краю під спілкування з педагогами.

У свою чергу переможниця конкурсу Алла Петрів зазначила:

- Вихователь – це воістину чудова професія. Працюючи з дітьми, ти вживаєшся у дитячий образ, спілкуєшся з ними з малих літ. Насправді дуже приємно, що нашу роботу помічають і цінують.

 

Прес-центр ОДА

 

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.