Угорський консул похвалив міліціонерів Закарпаття

 На адресу начальника УМВС України в Закарпатській області генерал-майора міліції Василя Варцаби надійшла подяка від Генерального консула Угорщини в місті Ужгород Йожефа Бачкаї. 

15 березня на території Закарпатської області, зокрема в містах Ужгород, Мукачево та Берегово, проходили святкові заходи з нагоди національного свята Угорщини—165-ї річниці Угорської революції. Задля забезпечення правопорядку на даних заходах було задіяно 39 працівників міліції. Зі своїм завданням правоохоронці впоралися на «відмінно» - угорська спільнота провела святкування без перешкод.

 

«Працівники міліції чітко виконували свої завдання,- йдеться в листі угорського консула. – Ми мали можливість відчути, що рівень відносин між двома країнами загалом та між Угорщиною й Закарпаттям зокрема є надзвичайно важливим як для вас, так і для інших наших українських партнерів. Це є однозначно позитивним знаком, що заслуговує визнання у світлі майбутнього візиту до Угорщини Прем′єр-Міністра України Миколи Азарова, та вказує на нашу спільну зацікавленість в успішному проведенні зустрічі на високому рівні».

 

Сектор зв’язків з громадськістю

 

УМВС України в Закарпатській області

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.