Перемогу у Брно серед представників 12 країн здобув студент ІV курсу стоматфакультету УжНУ Мирослав Гончарук-Хомин

З 21 по 24 березня у чеському місті Брно на базі національного університету імені Томаша Масарика тривав Міжнародний стоматологічний студентський конгрес, організований Чеською Асоціацією студентів- стоматологів. Серед майже сотні учасників із 12 країн світу, таких як Чехія, Словаччина, Словенія, Грузія, Сербія, Ірак, Єгипет та ін., Україну представляли майбутні стоматологи, серед яких студент ІV курсу стоматологічного факультету Ужгородського національного університету – Гончарук-Хомин Мирослав.

У програму Конгресу входили професійні майстер-класи з імплантології, щелепно-лицевої хірургії, ендодонтії та професійного спілкування, лекції щодо новинок у дитячій стоматології та стоматологічного менеджменту. Усі наукові заходи були проведені всесвітньо відомими стоматологами, такими як професор Ренато Де Толедо Леонардо, Роман Шмуцлер, Даніель Черні та ін.

В ході Конгресу була проведена і 10 Конференція студентських наукових робіт Міжнародної Асоціації студентів стоматологів, перемогу в якій отримав студент ІV курсу стоматологічного факультету УжНУ – Гончарук-Хомин Мирослав, що представляв роботу «Клініко-експериментальне обґрунтування вдосконалення методик визначення віку у дорослих за стоматологічним статусом», науковим керівником переможця є професор Костенко Є.Я. В нагороду переможець отримав спеціалізовані індивідуальні бінокуляри для мікропрепарування від великобританської компанії UKLoupes.

Зичимо Мирославу нових звершень на майбутніх конференціях та конгресах і натхнення у науковій діяльності!


УжНУ

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.