На Ужгородщині міліціонери проводили нараду з представниками громадських формувань

Нещодавно в приміщенні Ужгородського райвідділу міліці було проведено нараду, при заступнику начальника відділу – начальнику міліції громадської безпеки Миколі Кучірки, за участі голів громадських формувань з охорони громадського порядку та державного кордону, які діють на території Ужгородського району.

 

Основною метою проведення вказаної зустрічі було удосконалення організації профілактичної роботи, формування у свідомості людей, особливо молоді, правової культури, недопущення порушень громадського спокою, запобігання правопорушенням та вжиття заходів по їх припиненню.

 

Під час зустрічі були обговорені спільні заходи з забезпечення правопорядку та профілактики правопорушень, розглянуто стан матеріально-технічного забезпечення громадських формувань району та інші проблемні питання, що потребували вирішення.

 

Підполковник Микола Кучірка закликав голів громадських формувань активізувати свою діяльність по охороні громадського порядку не зважаючи на всі поточні складності роботи у сільській місцевості та запевнив їх у підтримці з боку Ужгородського райвідділу міліції.

 

 

 

Катерина РОКІТЯНСЬКА

 

Ужгородський РВ УМВС

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.