Ветерані війни Степану Овсаку з іршави подарували парадний міліцейський мундир (ФОТО)

Нещодавно заступник начальника УМВС полковник міліції Василь Буковчаник проводив прийом громадян в Іршавському райвідділі міліції. Там до керівника звернулася внучка ветерана Великої Вітчизняної війни полковника міліції у відставці Степана Овсака відносно виділення форменного міліцейського одягу для свого дідуся, у якому той буде святкувати День Перемоги.

 

Внучка Іванна розповіла, що її дідусь Степан Овсак у тяжкі воєнні роки пішов добровольцем у Червону Армію, воював у Моравській Остраві, визволяв Краків. Був поранений.

 

Демобілізувавшись з армії, фронтовик пішов працювати в міліцію, якій віддав 27 років свого життя. Не злічити, скільки за час служби в органах внутрішніх справ він мав подяк, почесних грамот, медалей.

 

Міліцейська форма для її дідуся, запевнила внучка, є своєрідним спогадом про його минуле, і він нею дуже дорожить. Але стара форма з віком зносилася, а від бойових нагород на кітелі зробилися пошкодження...

 

Василь Михайлович, вислухавши розповідь внучки, пообіцяв посприяти у виділенні форменного міліцейського одягу для її дідуся. І слова свого дотримав. Напередодні Дня Перемоги УМВС виділило спеціальний парадний мундир полковника міліції з аксельбантами для Степана Овсака. Вручали ж його ветерану міліції голова ради ветеранів та пенсіонерів Іршавського райвідділу міліції Василь Микита та заступник голови Асоціації «Чорнобиль» працівників ОВС району Петро Штефаньо.

 

Ветеран Великої Вітчизняної війни та міліції Степан Овсак та його внучка Іванка щиро вдячні полковнику Василю Буковчанику за такий подарунок, адже тепер на святкуванні Дня Перемоги та свого дня народження, яке шановний ветеран буде святкувати 10 травня, Степан Петрович буде у новому міліцейському мундирі!

 

 

 

 

Віта ГОРЗОВ

Іршавський РВ УМВС

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.