Прокуратура Закарпатської області привітала 90-річну ветерана Великої Вітизняної війни!

Сьогодні, 8 травня, привітання з Днем Перемоги приймала учасниця Великої Вітчизняної війни, 90-річна Марія Конькова.

 

Марія Іванівна Конькова розпочала роботу в органах прокуратури ще в далекому 1945-му.

Спершу працювала у місті Саратов (Росія). В органи прокуратури Закарпатської області перейшла у 1947-му році. Тут спочатку працювала на посаді прокурора кримінально-судового відділу, а пізніше помічником прокурора області по кодифікації і оперативному обліку.

«Це день пам’яті, вдячності та низького поклону нашим ветеранам. Завдяки їхньому подвигу ми живемо та бачимо мирне небо над головою, а наші діти та внуки мають майбутнє» - сказав заступник прокурора області Михайло Хиля, який прийшов привітати Марію Іванівну.

«Пишаємося тим, що Ви зробили для Перемоги і тим, що деяким з нас випало таке щастя – працювати пліч о пліч з тими, хто зі зброєю в руках відстоював Батьківщину і наше право на життя. Багатьох з них вже не має з нами, але вони живуть у нашій пам’яті - додав він. Ми завжди пам'ятатимемо ціну, яку заплатили наші батьки і діди за сьогоднішній мир, за надану можливість наступним поколінням жити, народжувати і виховувати дітей.

Будемо ж гідні цього подвигу.

Весь колектив прокуратури Закарпатської області вітає Ветеранів з Днем Перемоги і дякує їм за мир, за життя! У нашій пам'яті назавжди залишиться ваш урок честі й слави, героїзму й самопожертви, патріотизму і вірності Вітчизні. Світла і вічна пам'ять загиблим воїнам! Честь і слава живим героям!

 

Зі святом, дорогі ветерани!


Прес-служба прокуратури Закарпатської області

 

 

 

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.