З нагоди Дня Перемоги мукачівські правоохоронці привітали ветеранів

 

Пам’ятає і низько вклоняється ветеранам Великої Вітчизняної війни Мукачівський міський відділ міліції. Керівництво міськвідділу щороку вітає своїх колишніх працівників з Днем Перемоги. Цей рік також не став винятком.

З нагоди 68-річниці Дня Перемоги керівництво міськвідділу завітало до ветеранів, колишніх працівників ОВС. Окрім вітальних листівок, грошової премії і так званих «пайків», які підготувало керівництво управління, шановані пенсіонери були найбільше раді зустрічі й увазі, проявленій до них.

 

Мукачівський міськвідділ нині опікується долею, на жаль, тільки чотирьох ветеранів Великої Вітчизняної війни - колишніх працівників правоохоронних органів і робить все, щоб життя захисників Вітчизни було гідне їх бойовому і трудовому подвигу, щоб солдати – визволителі щодня, а не тільки у свято, відчували повагу і турботу про них.

 

Відтак, мукачівські правоохоронці завітали до Олександра Галагана, Володимира Небрата, Андрія Горвата та Георгія Стряпка.

 

До прикладу, Олександр Тихонович Галаган службі в міліції віддав майже половину свого життя – 38 років. У 18 років хлопця забрали на війну. Згадувати своє життя чоловікові боляче. Лише жінка заспокоює чоловіка, витирає сльози, адже Олександр Тихонович все пам’ятає, лише сказати важко. Зібравшись силами сказав, що йому довелось перевозити 14 начальників міліції, адже він працював водієм відділу ресурсного забезпечення. Сьогодні ветеран у 86 років прикутий до ліжка. Діти, внуки та дружина – єдині, хто йому допоможе і розрадить.

 

Ветерани, побачивши людей в погонах, не стримали сліз. Та, як кажуть пенсіонери, це сльози вдячності, що їх не забули, за них пам’ятають. Адже їх, колишніх ветеранів, стає з кожним роком все менше. Керівництво міськвідділу висловило колишнім правоохоронцям-ветеранам слова вдячності за чесну та самовіддану службу заради майбутніх поколінь, адже саме такі люди є прикладом відваги та мужності.

 

 

 

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.