В спортивно-реабілітаційному центрі інвалідів та учасників АТО відновлено електропостачання

Нещодавно на численні прохання голови Закарпатського обласного осередку української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату Олександра Лизанця в майбутньому спортивно-реабілітаційному центрі інвалідів в Ужгороді по вулиці Ф. Тіхого, 13 «Б» було повністю відновлено електропостачання.
Олександр Лизанець висловлює щиру подяку першому заступнику генерального директора ПАТ «Закарпаттяобленерго» Мартинюку Артему Андрійовичу, генеральному директору ПАТ «Єврокар» Царенку Ігорю Анатолійовичу, начальнику ДПІ у м. Ужгороді ГУ ДФС у Закарпатській області Марії Петрівні Бадиді та секретарю Ужгородської міської ради Богдану Євстафійовичу Андріїву за допомогу у відновленні електропостачання в спортивно-реабілітаційному центрі інвалідів.
За словами Олександра Лизанця, відновлення електропостачання стало ще одним кроком, який наближає нас до відкриття сучасного спортивно-реабілітаційного центру інвалідів та учасників АТО в місті Ужгороді, який матиме змогу щороку оздоровлювати до 7000 людей з обмеженими фізичними можливостями та учасників АТО з усієї України. Добре, що в такий непростий час знаходяться небайдужі люди, які допомагають у створенні спортивно-реабілітаційного центру.
Шановні читачі, у Вас також є можливість підтримати проект створення спортивно-реабілітаційного центру інвалідів та учасників АТО, надавши посильну допомогу:
ПАТ КБ “Приватбанк”
п\р 26004053909822
Код ЄДРПОУ 37231258
МФО 312378
За детальнішою інформацією можете звертатись за телефонами: +380997915415 або +380634688609.
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.