В Малій Копані трапилось ДТП

Як стало відомо виданню «Нове Закарпаття», у понеділок, 15 липня, близько 10 вечора на території с. Мала Копаня трапилася ДТП: зіткнулися MitsbishiPajeroта Peugeot. Винним в аварії був водій автомобіля MitsbishiPajero, за кермом якого сидів відомий районі контрабандист Юрій Дубляк на прізвисько Дігі. Його авто спочатку заїхало у кущі, звідти він вилетів на зустрічну смугу і зіткнувся із першим автомобілем. Експертиза встановила, що рівень алкоголю у крові чоловіка становив 1.6 проміле.

 

Що стосується автомобіля Peugeot, який від зіткнення залетів в один із приватних дворів, то за його кермом перебував працівник лісового господарства, а на місці пасажира їхала його дружина на 8-му місяці вагітності. В результаті ДТП жінка отримала травму у вигляді перелому тазових кісток. Наразі про її самопочуття нам нічого невідомо.

 

Однак відомо, що постраждалого лісівника сьогодні зранку викликали у районний відділ міліції для з’ясування обставин ДТП. Проте слідчого чоловік так і не дочекався. Схоже, це саме той випадок, де гроші вирішуватимуть, хто винен.


Нове Закарпаття

 

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.