У Чехії закарпатські заробітчани потрапили у смертельну ДТП: мікроавтобус зіткнувся з поїздом (ВІДЕО)

Жахлива ДТП, у яку потрапили закарпатські заробітчани, трапилася 13 липня у районі Раковника (Чехія). За інформацією, мікроавтобус з 5-ма пасажирами не надав перевагу пасажирському потягу на регульованому перехресті. Внаслідок зіткнення розбитий автомобіль відкинуло на обочину, поїзд зійшов з рейсів, а для допомоги постраждалим були залучені два вертольоти рятівників.«У аварії постраждало вісім чоловік, один з яких загинув на місці. Жінка і чоловік отримали серйозні багаторазові травми і після необхідної інтенсивної терапії їх перевезли вертольоти повітряних рятувальних служб до Пльзеня та лікарні в Празі ”, - заявила для чеського видання iDNES.cz регіональний прес-секретар рятувальної служби Петра Еффенбергова.
Аварія сталася після 15.00 на залізничному переїзді біля села Кауза, що перетинає дорогу другого класу з монорельсовою лінією № 162. Лінія з'єднує Раковник з Молотицею в Пльзеньському регіоні.
«Аварія сталася на незахищеному залізничному переїзді. У фургоні їхало п'ять чоловік, четверо дорослих і одна дитина. Водій отримав легкі травми, інші мали тяжкі та помірні травми. Одна жінка загинула, незважаючи на всі зусилля рятувальників», - сказала Міхаела Ріхтерова, представник поліції Центральної Чехії.
Жінка з Тячівщини загинула, 20-річний юнак з Виноградівщини – ледве живий,чеські лікарі зробили операцію на голову, проте пошкоджені мізки, пошкоджені і внутрішні органи, таз, руки і ноги переламані. Водій намагався втекти, постраждалих перевозили вертольотами.

Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.