Правоохоронці Закарпаття виявили за добу 5 п`яних водіїв

Працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння у Великоберезнянському та Хустському районах. Ще трьох п’яних водіїв виявила патрульна поліція області. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

У селищі Великий Березний працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Volkswagen», на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом автомобіля перебував місцевий житель у стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у чоловіка 1,34 проміле алкоголю. На нього склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння та відсторонили від керування.

Ще одного правопорушника виявили поліцейські на автодорозі Хуста. Водій автомобіля марки «Mazda», іноземної реєстрації, порушував правила дорожнього руху. За кермом перебував 43-річний житель Міжгір’я у стані алкогольного сп’яніння.  На нього склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили від керування. 

 Інших трьох п’яних водіїв виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за статтею 130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення. 

Відділ комунікації поліції в Закарпатській області

Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.