На Виноградівщині затримали "баригу"

Під час перевірки оперативної інформації з будинку 28-річного  жителя Виноградівщини поліцейські вилучили ростучі стебла коноплі,  зброю та набої до неї. Все вилучене  скеровано на експертизу .Боротьба поліції з наркозлочинцями в регіоні триває і ведеться безперервно. Надзвичайно важливим є припинення злочинної діяльності осіб на початку, тобто в процесі виготовлення наркотичних речовин, до того, як вони можуть потрапити до потенційних споживачів. 
Так, вчора, 16 червня, працівники поліції припинили незаконну діяльність чергового наркозлочинця на Виноградівщині.
У селі Велика Паладь працівники поліції Виноградова на терасі будинку виявили майже 187  рослин коноплі,  висадженої  у спеціальні горщики. Ще  10 нарковмісних  рослин було  вилучено з присадибної ділянки виноградівця.
В подальшому, під  час слідчих  дій поліцейські виявили сховок зі зброєю та набоями. Відтак, поліцейські вилучили 94 боєприпаси, ззовні схожі на бойові, гвинтівку «Magnum» та арбалет. Дозвільних документів на зберігання зброї у чоловіка не було.
Виявлені рослини, зброю та набої  працівники поліції вилучили та направили на дослідження експертам.  
У діях жителя Виноградівщини  вбачаються ознаки злочинів передбачених ст.310 (Посів або  вирощування конопель) та ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами) Кримінального кодексу України.  
Вкотре наголошуємо, що реакція поліції на злочини є жорсткою та принциповою. Жоден наркозлочинець, в жодному куточку краю не залишиться «поза увагою» поліцейських та буде нести відповідальність за свої аморальні та незаконні вчинки. 
Відділ комунікації поліції Закарпатської області
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.