Помер військовослужбовець полку "Азов" Валерій Алмазов

Вінницькі лікарі не змогли врятувати життя ветерана АТО Валерія Алмазова. Його серце зупинилося.Ввечері 1 червня 2021 року в лікарні зупинилось серце бійця полку «Азов» Валерія Алмазова. Співчуття рідним і близьким!», - написала у Facebook вінницька волонтерка Олена Верлан-Кульшенко.
Ввечері 30 травня у рідній Вінниці, куди Валерій приїхав у відпустку, його спіткала страшна трагедія. Як повідомляють у пресслужбі «Азова», катаючись на своєму мотоциклі Honda, «азовець» не впорався з керуванням, з’їхав з дороги та зіткнувся з бетонною огорожею.
Від удару спалахнув бензобак мотоциклу, а сам водій отримав перелом ключиці, чисельні рвані рани, опіки 3-4 ступенів, відкрилася внутрішня кровотеча. Лікарі боролись за життя вінничанина, друзі та небайдужі земляки здавали донорську кров, аби врятувати чоловіка, але травми виявилися несумісними з життям.
У полк «Азов» Валерій Алмазов прийшов 2015-го, спочатку служив у роті розвідки, а згодом, 2016 року, долучився до першої роти другого батальйону підрозділу. Тут служив і до цього часу, був вправним кулеметником.
До «Азову» чоловік вже мав певний військовий досвід, Валерій деякий час служив у Французькому іноземному легіоні, тож в полку отримав позивний Легіонер. У мирний час Алмазов працював помічником юриста, здобув освіту з правознавства.
 Під час служби друг Легіонер виконував бойові завдання в Красногорівці та Мар’їнці 2017 року. Під час крайнього виходу підрозділу у складі БТГРу на передову Валерій усі вісім місяців провів на Світлодарській дузі.
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.