Через " підрізання" на дорозі лікар з Мукачева Іван Турок знаходиться в комі в Ужгородській міській лікарні

В Ужгороді кілька днів на дорозі стався конфлікт між водіями двох авто, внаслідок якого один із чоловіків потрапив до реанімації. 
У прес-службі ГУ НПУ Закарпаття у коментарі підтвердили, що між двома чоловіками, водіями Skoda та Volkswagen, ймовірно через “підрізання” на дорозі, стався конфлікт. Відомо, що через сварку водій автомобіля Skoda потрапив до реанімаційного відділення з травмою голови.
У мережі повідомляють, що винуватець, водій “Volkswagen”, втік з місця події, однак правоохоронці зазначили, що його особу встановили, доставили до відділку поліції для з’ясування всіх обставин. Він дав свої пояснення. Ведеться слідство.
У поліції порушили кримінальне провадження за статтею 128 ККУ України: «Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження». У майбутньому кваліфікацію може бути змінено. 
Водій Шкоди, згідно інформації журналіста Віталія Глаголи, лікар-кардіолог лікарні святого Мартина в Мукачеві Іван Турок наразі перебуває в комі в реанімаційному відділенні Ужгородської міської лікарні. За його життя борються лікарі.
рейтинг: 
  • Подобається
  • 3
Залишити коментар