Скандал. Стало відомо чому вічний «борець за справедливість» Данацко підтримав винуватицю страшного ДТП Кострабу

Іван Данацко борець за все «хороше» і проти всього «поганого».Останні роки в Україні з'явилася професія «громадський активіст», не виключенням стало і наше Закарпаття. Одним з кращих спеціалістів є кандидат у депутатати Верховної Ради України Іван Данацко, який «сколотив» біля себе цілу зграю вічних активістів, які співпрацюють з усіми, хто дає кошти.
І цими днями "майбутній" нардеп робить дуже дивний та наперший погляд не зрозумілий крок. Данацко вже перебуваючи в статусі «кандидата» в себе на сторінці Фейсбук висловлює слова підтримки винуватиці страшної аварії в Ужгороді Яні Кострабі, яка 15 червня на престижному автомобілі «Порше» влаштувала ДТП, яке презвило до важких наслідків. Як стало відомо згодом, винуватиця ДТП Костраба не мала водійських прав, що значно обтяжує цей злочин. З'ясовується, що авто не належить молодій дівчині, а перебуває у власності її коханця Василя Корсака. 
Як повідомляють ЗМІ Закарпаття, Василь Корсак являється екс — міліціонером, уроджениць села Ганичі, що на Тячівщині та займається «бізнесом», що пов'язаний з відкриттям робочих віз для заробітчан у Чехії.Тут випливають цікаві «бізнес партнери» Корсака, відомі закарпатські проросійські сепаратисти та мільйонери Василь Джуган та Михайло Тяско, які є уродженцями село Нересниця, що всього за 5 кілометрів від вище згадоного села Ганичі, звідки родом власник зловісного автомобіля «Порше» Василь.
Але ж до чого тут «громадський активіст» та кандидат в народні депутати Верховної Ради України Іван Данацко? Запитаєте Ви? 
А от і дуже при «справах». Василь Джуган та Михайло Тяско є спонсорами кандидата Данацка, а Тяско являється довіреною особою на виборах в парламент 2019 Івана Данацка.Можна бути впевниним на 100 %, що коли суспільний резонанс до даної аварії впаде, то за справу візьмуться «активісти» Данацко та інші, щоб  чинити тиск на суд та зривати судові засідання по цьому жахливому ДТП.
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 1
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.