«Руцкій «мір» знову піднімає голову на Закарпатті або прихильники партії імені блоХера Шарія в області» Ч.2

Як обоціяли в попередній статті , ми продовжуємо викривати чергових адептів «Руцкого «міра» в Закарпатській області, а саме: посіпак українофоба блоХера Шарія та партії його імені.
Отже, занайомтесь – черговий симпатик партії імені надувних резинових виробів блоХера Шарія та інших надувних – Сергій Носалюк  https://www.facebook.com/nosaliuk.pp.ua  Цей «поважний», «високих» принципів кілька разів «несудимий» за корупцію та шахрайство колишній працівник мукачівського паспортного столу останніми роками, окрім дрібних шахрайських схем, активно намагається зробити політичний старт ставши хоч якимось «членом» в різних мертвонароджених проросійських політичних проектах. 
Першим таким був проект «Соціалісти» міністра часів Януковича Леоніда Кожари. Однак, коли нічого путнього не вийшло з цим проектом, то Носалюк на президентських виборах 2019 року подався «рвати» ж….жекет на 69 виборчому окрузі за кандидата Юрія Бойка від милого йому «жопоблоку». Але і тут не судилось просунутись кудись далі… То нарешті Носалюк знайшов собі близьку серцю партію імені надувних гумових виробів блоХера Шарія. Схоже – все підібрав по звичному для себе асоціативного ряду…
Цікаво трішки, пройтись по персоні цього мукачівського «активіста», який в соцмережі «Фейсбук» модерує низку груп-зливних бачків таких як «Мукачево–Так» та інших, наповнюючи їх різним інформаційним сміттям про неправильно припарковані авто, та поміж тим розміщуючи замовні матеріали. 
Але очевидно – це не ті заробітки, які мав Сергій раніше, сидячи на корупційних схемах в паспортному, за що він притягувався до кримінальної відповідальності. Як згадують окремі колишні його колеги, що реального строку йому вдалось уникнути тільки завдяки заявам про свою нетрадиційну орієнтацію та благанням судді не давати йому у зв’язку з цим реальну міру покарання. Окрім цього, цей «високоморальний» персонаж у 2003-2004 роках розробив шахрайську фінансову схему по отриманню кредитів на підставних осіб. Таким чином він отримав за підробленими документами у Мукачівських філіях банків «Укрсоцбанк», «Ощадбанк», АППБ «Аваль» та «Приватбанк» кошти на десятки тисяч гривень.
Та, ба – цей любитель партії імені гумових виробів блоХера Шарія пішов далі, геть втративши здоровий глузд. Він у своїх групах-зливних бачках почав закликати до дружби з незаконними сепаратистськими утвореннями т.зв. «ДНР/ЛНР» https://www.facebook.com/groups/mukachevo.tak,
https://www.facebook.com/nosaliuk.pp.ua, розпочав «креативити» різні опитування на цю тему. Куди далі Сергію, що плануєш ще такого погано пахнучого накреативити?
Далі буде…



   
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.