В ФСБ РФ обрали головного "русина" Закарпаття

Останнім часом Росія вирішила не ставити ставку на так зване радикальне русинство, а переключилась на закарпатських орбаністів.
При цьому, якщо йшла підтримка русинів, то основний фінансовий наплив йшов на русинів Джугана Василя та Тяска Михайла, які постійно проживають в Чехії, ведуть там бізнес за рахунок закарпатських заробітчан та є людьми Президента республіки Чехії Мілоша Земана.
Більше року тому у вище згаданих русинів з'явилися колосальні проблеми з чеським законодавством, через несплату податків, а за інформацією ЗМІ Джуган та Тяско навіть були затримані та перебували в СІЗО. Але у зв'язку з поганим станом здоров'я проросійського Президента Чехії Земана та відстороненням його від влади, Тяско і Джуган стали не потрібні Кремлю. У зв'язку з цим у ФСБ було прийнято рішення робити нового русинського лідера, і, логічно, що вибір впав саме на тих русинів, які фізично знаходяться в РФ. Між двома кандидатами - це Петром Гецком та Михайлом Куцином, який є уродженцем Тячівщини та громадянином РФ. Звісно, що вибір впав на останнього, бо психічно неврівноваженого Петра Гецко ніхто всерйоз не сприймає, ні в РФ, ні ЛДНР, де його активно піарили з 2014 по 2017 рік. На російських сайтах ми знайшли офіційну біографію цього персонажа:
"… Родился 13.11.1975 г. в Закарпатской обл. Тячевский р-н, с. Ольховцы. 1992 г. получил среднее образование. 1992-1994 г. ухаживал за родным дядей-инвалидом. 1994-1996 г. Служба в армии Украины. 1996 г. переехал на ПМЖ в Россию 1996-1998 г. Член партии «Единая Россия», многократно принимает участие в выборных регионах Российской федерации, также работал в предвыборном штабе кандидата на высший должностной пост в сентябре 2014. Доверенное лицо кандидата в Губернаторы г. Санкт-Петербурга. Г.С.Полтавченко, проводил агитационные собрания на предприятиях, и в строительных компаниях. В 2011 г. активно участвовал в подготовке и регистрации Устава РОО «Объединение русинов» в РФ. Являлся одним из разработчиков эмблемы Организации, отражающей природу русинского края Закарпатья. На заседаниях Правления показывал хорошие знания по истории Подкарпатской Руси, ныне Закарпатской области. Имеет свою точку зрения по любому вопросу и аргументированно её отстаивает – А.В. Фатула. Активно занимается спортом, общественной деятельностью, благотворительностью, помогает маломобильным гражданам". Зараз Куцин готує мережу "ватних" сайтів, ютубканалів, телеграмканалів, груп в ФБ та ВК для нагнітання ворожнечі на Закарпатті та підняття антиукраїнських настроїв у краї.
От коли вже в РФ зрозуміють, що це дурна трата грошей?! Що нічого в них з цього не вийде, бо Закарпаття - це Україна , а Україна — єдина!
рейтинг: 
  • Подобається
  • 2
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.