Ужгородський центр — професійно технічної освіти очолив керівник забороненої партії “Руський Блок”

Свойого часу ФСБ розробило серйозну агентуру на Закарпатті з різних політичних складових так ми вже неодноразово вам розповідали про антиукраїнську роботу представників Московського Патріархату та різних “русинських” течій.
Звісно, менше ми звертали увагу на так званих представників рускої нацменшини, але і про цих колаборантів не забували, адже ставали героями наших сюжетіів такі любителі Москвії, як Погорєлов, Тємнов, Сурнін та Салтиков.
Цього разу ми розповімо вам про персонажа, який до нинішнього дня не потрапляв в наше поле зору.
Тимко Сергій Миронович — керівник обласної організації партії “Руський Блок” Закарпаття з 2001 року по сьогодні, хоч партія станом на сьогодні заборонена мінюстом через калоборантську політику в Криму та на окупованих територіях Донецької та Луганської областей. В 2015 році, коли українська армія героїчно захищала ДАП, а закарпатська 128 бригада потрапила в Дебальцевський котел де вступила в бій з регулярною армією РФ,  Сергій Тимко болотується в ужгородську міську раду від партії “Опозиційний Блок” Віктора Медведчука.
В 2019 році Сергій Тимко дивним чином стає директором одного з професійних училищ обласного центру Закарпаття та отримує в своє разпорядження величезну базу училищ та доступ до зомбації молодих українців.
Також, пан Тимко стає бійцем територіальної оборони Ужгорода де отримує посаду кулеметника, мабуть щоб у випадку бойових дій стріляти в спини наших хлопців.
Треба зазначити, що привів Тимка у тероборону інший не менш цікавий персонаж Богдан Пилипів, який в 2014 році здійснив спробу захоплення будівлі СБУ України в Закарпатській області під час котрого наніс поранення з вогнепальної зброї, який став інвалідом після цього прикрого випадку.
“Націоналіст” Пилипів та рускоміровець Тимко, являються друзями дитинства тому мало вирогідно, що не знають один про одного інформацію.


рейтинг: 
  • Подобається
  • 4
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.