Володимир Ігнат про "онкобізнес" в Закарпатському онкодиспансері (ФОТО, ВІДЕО)

Як ми повідомляли раніше, зараз на Закарпатті йде повномасштабна війна між головним лікарем закарпатського онкодиспансера  Русином та головним хірургом області Ігнатом.
26 січня в ужгородському прес-центрі відбулась прес - конференція Володимира Ігната, на яку прийшли не заангажовані представники ЗМІ та онкохворі, яких лікував та оперував Володимир Ігнат та його сини Михайло та Олександр.
З початку прес – конференції Володимир Ігнат повідомив присутнім, що він людина не публічна та не конфліктна і тому не до кінця розуміє дії головного лікаря Андрія Русина.
На думку Володимира Івановича: «Русин - це особа, яка в медицині є випадковою людиною, і в першу чергу, є бізнесменом, який будує свій бізнес на горі незаможних закарпатців.»
[media=//www.youtube.com/watch?v=dtKQmubeYLg]
Доказом цього були численні факти про закупівлю головним лікарем онкодиспансера  різних медичних препаратів та медичного обладнання. Наводились факти, які доводять, що керівник ЗОКОД заради власного збагачення займається «експериментами»  над людьми.
Також, треба згадати про те, що головний хірург краю згадав, що на сьогоднішній день він оскаржував  своє незаконне звільнення в чотирьох судах, які через «дивні» обставини не відбулися!

Також на прес-конференції були присутні пацієнти Роза Булгакова, «потерпіла пацієнтка Русина» Олена Рего та відома фотомодель Юлія Брескку, яка й розповіла про те, як під час боротьби за власне життя повинна була боротися за лікаря, якому вона довіряє.
[media=//www.youtube.com/watch?v=PNRy-c8WgXg]
Думку Юлії підтримали і інші пацієнти, які приїхали його підтримати з усіх районів Закарпаття.
Зі слів учасників конференції можна зрозуміти наступне:
Головний лікар закарпатського онкодиспансера Андрій Русин  вважає себе власником та господарем диспансеру.
Медичний персонал, який працює в диспансері  постійно відчуває тиск головного лікаря Русина.
Керівник медичного закладу разом зі своїм заступником Жолудєва Л.О. проводять багатомільйонні махінації в диспансері ,набиваючи свої кишені, як наслідок страждають малозабезпечені закарпатці, які є пацієнтами закладу.
Андрій Русин своєю безвідповідальністю знищує імідж закарпатської онкології, який здобувався безсонними ночами та потом провідних хірургів- закарпатців, авторитет яких відомий далеко за межами Закарпаття.
Слова Ігната може підтвердити кожний пацієнт онкодиспансера , який проходив лікування починаючи з 2004 року, відколи Русин став головним лікарем.
В  цьому мали змогу переконатися і наші журналісти.

Анонс Закарпаття

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.