Партія "КМКС" втратила шанс стати українською та вирішила залишатися філією угорської партії "Фідес"

Нещодавно на Закарпатті відбувся з'їзд партії угорської нацменшини «КМКС», адже після року війни в Україні виникло багато питань, як в самій політичній силі, так і у виборців партії до депутатів.
В багатьох закарпатців, зокрема угорського походження, була надія, що партійці спробують повернути політичну силу в проукраїнський напрямок, але бажане не стало дійсним.
На з'їзді партії керівником був переобраний зрадник України Василь Брензович, що означає лише одне – "КМКС" так і не стала українською, а залишилася філією партії Віктора Орбана «Фідес».
Партійні діячі дозволили собі таку поведінку, навіть не зважаючи на думку своїх виборців, а саме етнічних угорців Закарпаття, які масово виступали проти проросійської політики уряду Орбана та її антиукраїнської філії "КМКС".
Наразі серед угорців Закарпаття все більше стоїть питання про те, що партію "КМКС" треба заборонити, так як свого часу були заборонені «Партія Регіонів», «Український вибір» Віктора Медведчука та «Руський Блок», який на Закарпатті очолював агент ФСБ та українофоб Сергій Тимко.
Не здивуємося, якщо найближчим часом з'явиться петиція про заборону "КМКС".


TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.