Закарпатський кандидат в нардепи Данацко: "зелені чоловічки" в Криму з'явилися через те, що спалили автобуси з "беркутами" (ВІДЕО)

2 липня, на телеканалі UA: Закарпаття під час передачі «Співбесіда», яка присвячувалася виборам на 68 окрузі (місто Ужгород та Ужгородський район), кандидат в нардепи Іван Данацко заявив багато цікавих речей, які як слід повинні розцінити правоохоронці та виборці округу.
Під час ефіру Данацко заявив, що на сході України йде військове протистояння, а "зелені чоловічки" в Криму з'явилися через те, що спалили автобуси з "беркутами". Таким чином кандидат в депутати використовує тезиси російської пропаганди.
На запитання, як він боротиметься з корупцією та що він вже зробив, Іван відповідав банальними фразами ні про що.
Нагадаємо, Іван Данацко став відомим як активіст "за викликом" та активно співпрацював з багатьма політиками Закарпаття на замовлення. Протягом останнього часу Данацко потрапив відразу в два скандали, зробивши своєю довіреною особою на вибори у ВР відомого сепаратиста та українофоба Михайла Тяска та підтримавши винуватицю жахливого ДТП, яка в Ужгороді влаштувала криваву аварію, порушивши ПДР та при цьому не маючи водійських  прав.
 
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.