Фестиваль сливового леквару

Программа фестивалю:

  • 7.00 – Установка котлів, миття слив
  • 9.00 – Підготовка до варки леквара
  • 9.00 – Постійне помішування леквара (приблизно до 18. 00 год.) до його готовності
  • 9.00 – 19.00 – Куштування та покупка страв з лекваром (цібере, леквар, гамбовці з сливами, калачі, вареники, вертуни з лекваром, млинці з лекваром, слив'янка)
  • 10.00 – Церковне богослужіння у реформаторській та греко – католицькій церквах
  • 13.00 – Конкурс на найсмачнішу угорську страву, в номінаціях:  Бограч- гуляш, Гуляш з фасолею, Рибна юшка по угорське, голубці
  • 14.00 – Урочисте відкриття

Культурна та розважальна програма

  • Конкурс краси в 3 вікових категоріях
  • 15.00 – Змаганння по футболу
  • 17.00 – Оголошення переможців з виготовлення національних страв: бограч- гуляш, гуляш з фасолею, рибна юшка по угорське, голубці
  • 18.00 – Оголошення переможців з варки леквара
  • 20.00 – танці до світанку
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.