Святковий концерт «Шедеври»

Святковий концерт «Шедеври» м.Мукачево Міський Будинок культури. Неділя 23.12.2012р. початок о 16.00.

Цікава різноманітна програма, шедеври класичної та сучасної музики. У концерті беруть участь: Мирослава Швах-Пекар(вокал), Діана Гавата(віолончель), Trio DO.M.A.- Вікторія Алмаші(фортепіано), Сергій Добош(скрипка), Євгеній Мусієць(баян) та інші. Додаткова інформація та замовлення квитків за тел.: 050 694 58 97 (Вікторія).

Тріо Do.M.A. (Добош-Мусієць-Алмаші) утворилося, як наслідок співпраці музикантів добре відомих у Мукачеві та за його межами. У складі колективу талановиті та неординарні особистості – Сергій Добош (скрипка), Євген Мусієць (баян) та Вікторія Алмаші (фортепіано, клавішні). Всі учасники тріо самі по собі є концертуючи ми виконавцями та лауреатами міжнароднх конкурсів, але вирішили поєднати різноманітність звучання та можливостей своїх інструментів, щоб донести до якнайширшого кола любителів музики, найкращі мелодії та композиції, що гідні любові мільйонів.

У репертуарі твори зі скарбниці шедеврів «золотої класики» (Вівальді, Бах, Альбіноні, Брамс, Рахманінов, Сарасате. Паганіні а ін.), а також яскраві, виразні, талановиті та змістовні композиції сучасних авторів (П’яцоли. Вільямса. Дербенко, Моріконе та ін.)

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.