У центрі Виноградова на вулиці Миру відкрився новий готель

Його будівництво ще років чотири тому на 70-75 відсотків виконала фірма Івана Черепка. Наразі ж власники споруди вирішили довести розпочату справу до логічного кінця і ударними темпами майже завершили спорудження.

 

Наприкінці минулого тижня вхід  до закладу скрасили величезним полотнищем з кольорами угорського прапора ( один із власників готелю угорець, а інший – чеченець з Російської Федерації). На презентацію запросили обмежене коло осіб, переважно чинників міської та районної влади, а також представників фірм, які брали участь у будівництві. За словами очевидців, проживання в готелі, який після проведення атестації повинен мати чотири зірки, коштуватиме недешево. Швидше за все, розрахований він передусім для заможних туристів та делегацій.

 

На жаль, отримати детальнішу інформацію не вдалося. У четвер, коли готувалася ця замітка, двері закладу з якоїсь причини були закритими. А напередодні тут  ще проводились деякі роботи з оздоблення сходів.  Та незаперечним залишається факт, що у місті відкрився європейський готель, який, крім усього іншого, став його приємною архітектурною оздобою.


Джерело:vynohradiv.info

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.