Як жили і… що пили кельти. Журналіст, який відійшов від медійних справ, взявся за 400-річний підвал під мукачівською горою Ловачкою і зробив з обійстя Кельтський двір. Юрій Клованич обрав собі непросте, але цікаве хобі. У кельтському дворі він відроджує автентичні напої давніх європейців. Більше сорока видів трунків – усі за оригінальними рецептами та особливою технологією. А плани – ще більш амбіційні: відтворити кельтську кухню, хлібопечення ба навіть історичне житло. Але вже сьогодні п’янкий кельтський двір – це одна з найоригінальніших туристичних атракцій Закарпаття. Утім, головний кельт краю не ставить справу на потік: приймає лише небагато відвідувачів, і переважно – віп-осіб: зі столиці, а ще більше – з-за-кордону. До числа почесних гостей потрапили і наші закарпатські кореспонденти.
Перший кабельний