В Україні ікри виробляють більше ніж риби
- 20.01.2019, 10:33,
- Економіка
- 0
За 11 місяців минулого року в Україні на 31% збільшилася реалізація переробленої рибної продукції, до того ж ікри риби було вироблено більше, ніж солених оселедців.У січні-листопаді 2017 року такої продукції було реалізовано на 3,18 млрд грн.
За даними Держрибагентства, за 11 місяців минулого року найбільше було вироблено:
- – продукти готові й консерви із сардин, сардинели, кільки і шпротів, цілі чи шматочками, в оцті, олії, маринаді, томаті (крім фаршу та страв готових із риби) – 14 029 тонн;
- – готові продукти і консерви з риби, інші (крім цілих чи шматочками та страв готових із риби) – 11 089 тонн;
- – риба морська заморожена нерозібрана – 7 759 тонн;
- – риба копчена (включаючи філе, крім тихоокеанського, атлантичного і дунайського лосося та оселедців, а також крім риб’ячих голів, хвостів та черевець) – 4 290 тонн;
- – риба сушена і в’ялена – 3 582 тонни;
- – готові продукти і консерви з іншої риби, цілі чи шматочками, в оцті, олії, маринаді, томаті (крім фаршу та страв готових із риби) – 3 188 тонн;
- – ікра інших риб – 3 100 тонн;
- – оселедці солоні – 2 957 тонн;
- – продукти готові й консерви з оселедця, цілі чи шматочками, в оцті, олії, маринаді, томаті (крім фаршу та страв готових із риби) – 2 519 тонн;
- – філе рибне та м’ясо риби інше (перероблене або неперероблене на фарш), свіже чи охолоджене – 2 345 тонн;
- – риба солона, крім оселедців – 1 925 тонн.
- Анонс Закарпаття
Підписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг:
- 0