В Ужгороді функціонують відділення інноваційної юридичної компанії

 

В місті Ужгород, функціонує інноваційна юридична компанія  на українському ринку надання юридичних послуг. Юридична компанія називається ТОВ «Елісе Груп». Інновація полягає в тому, що компанія гарантує цілодобовий та  всебічний захист особи 365 днів на рік, 24 години на добу, без вихідних та свят. Основний напрямок діяльності ТОВ «Елісе Груп», полягає в юридичному обслуговуванні фізичних та юридичних лиць. Директор компанії -  Марина Сільвіу-Мірел стверджує, що основним завданням фірми являється не тільки допомогти клієнту у вирішенні його проблеми, але й попередити їх, оскільки особа перед тим як зробити відповідальний крок, може спокійно передзвонити своєму юристу та проконсультуватись із ним.  

Нововведення торкнулись і методів надання послуг, які надають можливість клієнту отримати  послуги в декількох режимах:

-          В представництвах компанії.

-          В режимі телефонної розмови(цілодобово)

-          В онлайн режимі через інтернет порталelise.com.ua(цілодобово).

Дані методи надання послуг, надзвичайно зручні, оскільки клієнт зможе зєднатись із своїм юристом де б він не знаходився.  

Обслуговування юридичних осіб та ПП також надзвичайно вигідні, оскільки Директор фірми або Приватний підприємець, заключивши договір із нами  може не переживати за свої юридичні проблеми цілий рік.

Окрім юридичного обслуговування, Компанія надає повний спектр юридичних послуг за цінами нижчими на 50 % ніж ціни, інших  фірм та адвокатських обєднань області.

Наші дисконтні пакети на юридичне обслуговування:

1.        Дисконтний пакет(простий) – даний пакет передбачає цілодобове юридичне консультування, а також 20% знижку на усі юридичні послуги компанії. Коштує даний пакет 120 гривень, діє протягом року.

2.        Дисконтний пакет(silver) – передбачає цілодобове юридичне консультування, оформлення 5 будь яких процесуальних документів безкоштовно, а також 35 % знижку на інші послуги що надає компанія. Даний пакет коштує 2500 гривень, діє протягом одного року.

3.        Дисконтний пакет (gold) – передбачає цілодобове юридичне консультування, безкоштовне оформлення необмеженої кількості документів, а також 75 % знижки на усі послуги що надає компанія. Даний пакет коштує 7000 гривень(використовується для юридичних осіб та ПП), діє протягом одного року.

Для кваліфікованого вирішення справ, до роботи із клієнтами залучаються усі відділення компанії, які розташовані в Ужгороді, Києві та Харькові.

Контактні дані:

Адреса:

М.Ужгород, вул. Капушанська 98, м. Київ, вул. М. Закревського 21, м. Харків, вул. Пр. Свободи 32.

Тел: 0669188444, 0987020739, 0936490054, 0442225414.

Email:  kns@elise.com.uadiscont@elise.com.ua.


 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.