На Закарпатті збільшеться фінансування для будівництва доріг

Про це повідомив у вівторок, 13 листопада, під час прес-конференції голова Закарпатської обласної адміністрації Олександр Ледида:

- Минулого тижня у мене була зустріч із Президентом України. Під час зустрічі я порушив питання фінансування будівництва та ремонту доріг у Закарпатській області. Зрозуміло, що у попередні роки, у зв’язку з підготовкою до фінальної частини чемпіонату з футболу Євро-2012, більше грошей на розбудову інфраструктури, зокрема доріг, отримували ті регіони, де безпосередньо проводилися матчі.

Президент запевнив, що ті кошти, які Закарпатська область недоотримала у минулі роки, будуть закладені у бюджеті на наступний рік. Тому ми очікуємо збільшення фінансування на будівництво та ремонт доріг у 2013 році. Для туристичного Закарпаття це дуже важливо, оскільки без облаштування автомобільного сполучення ми не можемо запропонувати гостям з України та з-за кордону зручних туристичних маршрутів. Наш край має чим похвалитися: це і природа, і багата історична спадщина. Для того, щоб туристи захотіли відвідати область, повинна бути відповідна інфраструктура.

 

Джерело:Прес-центр ОДА

 

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.