На Закарпатті створили фірмовий торт на мінеральній воді
- 09.10.2025, 10:29,
- Економіка
- 0
Карамельно-горіховий торт «Солочин» стає новою родзинкою регіону.
Коржі виготовлені з додаванням мінеральної води та вдало поєднуються з мусовим карамельним кремом на основі вершків. Фундук додає ніжного горіхового смаку під нотки солоної карамелі.
Торт «Солочин» дещо нагадує «Київський» і зовсім трохи «Ужгород».
Над його розробкою понад три місяці працювали Тетяна Русин спільно з кондитерською Deplomate та за підтримки місцевого екскурсовода Богдана Цімболинця.
Придбати кондитерську новинку можна у магазині «Старий Мадьяр» у Поляні.
Підписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг:

- 0