На Закарпатті створили фірмовий торт на мінеральній воді


Карамельно-горіховий торт «Солочин» стає новою родзинкою регіону.  
Коржі виготовлені з додаванням мінеральної води та вдало поєднуються з мусовим карамельним кремом на основі вершків. Фундук додає ніжного горіхового смаку під нотки солоної карамелі.
 Торт «Солочин» дещо нагадує «Київський» і зовсім трохи «Ужгород». 
Над його розробкою понад три місяці працювали Тетяна Русин спільно з кондитерською Deplomate та за підтримки місцевого екскурсовода Богдана Цімболинця. 
 Придбати кондитерську новинку можна у магазині «Старий Мадьяр» у Поляні.


TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар