Юридичне страхування.Чи вигідно це?

Європейці та жителі Американського континенту,здавна живуть за принципом-"Ліпше раз заплатити та почувати себе у безпеці,чим потім 20 раз дати щоб вирішити свої проблеми".Перший принцип включає в себеюридичне страхування.

Що таке Юридичне страхуванняЮридичне страхування-включеє в себе повний захист особи(клієнта) на випадок виникнення якихось проблем що потребують нагального та кваліфікованого вирішення. У сьогоднішньому суспільстві ніхто не застрахований від того, що не буде мати проблем із правоохоронцями,хабарниками,чиновниками.Ніхто не застрахований від того що придбає в магазині неякісний товар,потрапить в ДТП, стане жертвою афери, жертвою хабарних дій та просто попаде в ситуацію яка  потребує юридичних знань. Саме в таких випадках, в дію вступаєособистий  юрист.Особі просто необхідно подзвонити своєму юристу, а юрист в свою чергу допомагає клієнту грамотно вийти із тієї чи іншої ситуації.

В Україні принцип юридичного страхування тільки починає запроваджуватись. Однією із перших компаній що  почала займатись юридичним страхуванням  в Україні являється ТОВ "Елісе Груп". Дана компанія була заснована у 2010 році. За цей короткий час, дрібна фірма перетворилась у потужну компанію. Для забезпечення діяльності компанії було запущено інноваційний для українського ринку інтернет портал elise.com.ua, який дає змогу юристам спілкуватись із клієнтам в онлайн режимі. Даний тип надання консультацій довів свою зручність.Клієнту не треба виходити навіть із дому для того,щоб отримати кваліфіковану допомогу. Було відкрито два представництва- в Києві та Ужгороді. Наразі в компанії Елісе Груп працює понад 25 юристів, що дає змогу цілодобово обслуговувати клієнтів.

Для того щоб клієнт завжди почував себе в безпеці, ТОВ "Елісе Груп", надає свої послуги в 3 режимах:

-В онлайн режимі через інтернет порталelise.com.ua  (цілодобово)

-В режимі телефонної розмови(цілодобово).

-В представництвах компанії за домовленістю із клієнтом.

Мабуть,з першого погляду здавалося б, що юридичне страхування надзвичайно дороге, але насправді це не так. Для придбання дисконтного пакету послуг на цілодобове юридичне обслуговування,особі необхідно сплатити 119 гривень за один рік. Тобто 32 копійки за одну добу.  

Для замовлення пакету послуг на один рік звертайтесь до наших менеджерів:

тел.0669188444,0987020739

ел.почта: kns@elise.com.ua, discont@elise.com.ua

Сайт компанії на якому злегкістю можна замовити дисконтний пакет та отримати консультації юриста: elise.com.ua.

Адреса представництв: м.Ужгород,вул.Капушанська 98, м.Київ, вул.М.Закревського 21. 

Джерело:Інформація розміщена на правах реклами

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.