В Хустщині, у селі Вертеп виготовляють унікальний сир (ВІДЕО)

Червонокнижні буйволи дають можливість закарпатцям виготовляти добре відомі у Європі сири: на Хустщині, у селі Вертеп, взялися за відновлення популяції цих тварин. Саме на буйволів покладають надію у відродженні сиромолочної справи фермер Михайло ГІНЦЯК, доярка Ольга СКОРОНДЯК і сировар Жанна МАМОНОВА. А про подробиці у них дізнавалися Тетяна ШІМОН і Валерій МІХЛІЧЕНКО.

 

Тиса-1

 



TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.