Лама: «Усім тячівцям бажаю бути щасливими і незалежними»

Під час концерту, присвяченого Дню незалежності України, тячівці вперше побачили на сцені відомий український поп-рок гурт «Lama». Їх хіти «Моє серце», «Знаєш як болить», «Світло і тінь», «Літак» та інші на слуху у кожного меломана країни.


Назва гурту і однойменний сценічний псевдонім його лідерки походить із давньошумерської міфології, де Лама — це богиня-покровителька, що символізує особистість. 2008-го музиканти отримали премію MTV Europe Music Awards у категорії "Кращий український виконавець". Неповторного звучання пісням гурту надає сильний і виразний голос вокалістки  і засновниці гурту – 37-річної  Наталії Дзеньків.  Витончена й тендітна (її зріст – 1,52 м), але надзвичайно пластична, харизматична і сповнена нестримної енергії – такою тячівці побачили  на сцені співачку, яку називають однією з найзагадковіших на українській сцені. Однак у спілкуванні Лама надзвичайно проста. 
Після виступу і невеличкого відпочинку у гримерці Наталія Дзеньків охоче поділилася з нами враженнями від концерту, цьогорічного літа та розповіла про творчі плани на найближче майбутнє.
– Наталю, то як – Вам співалося в Тячеві?
– Рада, що публіка сприйняла наш виступ дуже добре. Відчувалася привітність від людей, наших прихильників. Приємно було дивитись в їх очі і бачити, як публіка співає разом з нами. 
– На Закарпатті часто буваєте?
– Так, а особливо мені подобається в Рахові. Я сама родом з іншого боку Карпатських гір, з Івано-Франківська. Тому почуваюся тут як риба у воді.
– А відпочивати де більше любите – в рідних Карпатах чи все-таки за кордоном?
– По-різному буває. Мені й тут подобається, бо поблизу є ріки, дуже близькі мені. В Карпатах відпочиваю і взимку, і влітку. Також дуже люблю на моря їздити, на сонці, на пісочку погрітись. Взагалі, дуже люблю подорожувати, пізнавати нові місця, нову енергетику.
– Які враження залишив по собі Тячів?
– У Тячеві ми вперше виступаємо. Містечко дуже сподобалось. Перед концертом ми тут гарно відпочили. 
– Яким видалось для Вас цьогорічне літо? Більше відпочивали чи працювали?
– Ви знаєте, літо було таким активним для мене. Вперемішку з творчістю і роботою –  а ми завершили роботу над нашим третім альбомом, котрий виходить 2 вересня  – я примудрялася і до мами з’їздити у Франківськ, і відпочити трохи.
– Чим порадуєте ваших фанів найближчим часом? 
– Плануємо випустити новий сингл і зняти кліп на нього. Незабаром у Києві буде презентація нашого нового альбому. Можливо, також буде сольний концерт.
– Яким є секрет краси від Лами?
– Насправді, ніякої таємниці немає. Мені здається, будь-хто  – чоловік чи жінка – мають  просто навчитися по-справжньому жити щасливо, відчувати гармонію не тільки із собою, а й з оточуючими людьми, зі світом, в якому живуть. Коли ставиш над усе саме духовні потреби, а не матеріальні, легко сприймаєш все, що стається навколо,  це впливає на твоє самопочуття, на твій енергетичний рівень. Косметологія ніколи не допоможе, якщо в тебе в душі не буде щастя і світла. І через очі це все буде відображатися.
– Що би Ви хотіли побажати мешканцям Тячева у переддень Дня незалежності?
– В першу чергу, любові – один до одного, взаємного кохання, поваги один до одного, розуміння. Хочу побажати бути щасливими і мати побільше незалежності в собі. Бо незалежна  Україна складається не з матеріальних речей, вона починається з нас самих, з нашого світосприйняття, думок і вчинків. І якщо людина є незалежною , то буде незалежною і держава. 
Розмовляла Наталія Маджара для tyachiv.com.ua

 

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.