Відбудеться концерт Христини Соловій у Мукачеві


12 березня 2024 року о 18:30 у Палаці культури і мистецтв відома українська співачка та авторка пісень, Христина Соловій, з яскравою подією вже вдруге у нашому концертному залі об'єднає глядачів своєю музикою.
ЇЇ хіти "Тримай," "Хто, як не ти" та "Українська лють" стали гімнами поколінь та символами сучасної української музики. Разом з тим, сам трек "Тримай" зібрав уже понад 53 000 000 переглядів на YouTube, отримавши світове визнання та увійшовши до списку найпопулярніших музичних відео України.
Справжня авторка саундтреків нашої перемоги – у її творчому арсеналі вже два повноцінних альбоми - "Жива вода" та "Любий друг," а також дві частини із альбому "Rosa Ventorum." 
Христина також активно займається волонтерством для підтримки збройних сил України, провела більше 20-ти благодійних концертів в Європі, самостійно купує необхідну амуніцію на фронт і допомагає закривати грошові збори в соціальних мережах.
Запрошуємо всіх прихильників творчості Христини Соловій та шанувальників української музики приєднатися до незабутньої музичної подорожі.
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.