В Ужгород приїде легендарний україномовний гурт з Колумбії


Вперше в Україні з концертами - колумбієць з українським походженням Янко Богдан Пеньяфорт! Янко народився і виріс у Колумбії. Його тато - колумбієць, а мама з України. 
Вже декілька років Янко з гуртом поширює народну українську музику і свої мікси у Колумбії та у країнах Європи - Іспанії, Франції, Австрії, Польщі, Чехії, Болгарії, Румунії, Швейцарії, Хорватії, Болгарії, Македонії. Янко переспівав більше 50 українських пісень - додаючи туди латиноамериканські інструменти і ритми. Відео з виконанням українських пісень у різних куточках Європи та Латинської Америки набирають мільйони переглядів у соціальних мережах. 
На концерті Янко разом з супроводом віолончелістки з Венесуели Ісамар виконають для вас відомі українські пісні «Гей соколи», «Я козачка твоя», «Підманула підвела», «Рідна мати моя», «Маруся», «Несе Галя воду», «Горіла сосна», «Калина», «Доле моя доле», колумбійська кумбія та багато інших. Кожне виконання буде наповнене любов’ю Янко до України та буде додатково мати гарячий латиноамериканський шарм.

едуча вечора: щира та відкрита - «Ніна-Україна». Ми обіцяємо теплий, щирий, незабутній вечір - де ви разом з Янко заспіваєте ваші улюблені українські пісні і відпочинете душею!
Янко з нетерпінням чекає на зустріч з Вами на концерті у Вашому місті!
 Квитки за посиланням: https://uzhgorod.karabas.com/.../yanko-kolumbiyec.../order/
Довідка за тел.: 066 38 99 319
м. Ужгород.
12 травня.
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар