«Дизель Шоу» в Ужгороді


Сонячні дні, зустрічі з найріднішими, незабутні теплі вечори та концерти «Дизель Шоу» — це те, що треба для ідеального літа! 
Завдяки минулим концертам туру ми відчуваємо, що шоу з воєнним, патріотичним гумором необхідне людям, тож ми подаруємо нові, легкі, актуальні історії! Наші найкращі глядачі особисто зустрінуться зі своїми улюбленими артистами, насолодяться українськими жартами та підтримають ЗСУ! Проведіть літній вечір у крутій компанії!
У літньому турі беруть участь усі актори «Дизель Шоу»: Єгор Крутоголов, Вікторія Булітко, Євген Сморігін, Яна Глущенко, Олександр Бережок, Євген Гашенко, Юлія Мотрук і Дмитро Танкович! Для кожного міста «дизеля» готують унікальну програму з актуальними номерами. Глядачі зможуть побачити як нових, так і вже давно улюблених героїв!
УВАГА! Для ранніх пташок ЗНИЖКА -30% на кожен 3-тій квиток!
Скористайся вже зараз, бо дія знижки обмежена в часі та кількості квитків!
Знижка діє на квитки дорожчі за 500 грн.
Їдемо в тур, щоб наблизити перемогу! Команда вже з нетерпінням на вас чекає! Кличте своїх друзів і рідних на літні «дизель»-посиденьки! Разом яскраво запалюємо цього літа! До зустрічі саме у вашому місті на концертах «Дизель Шоу».
Час: 26 липня:
місце: м. Ужгород, драмтеатр.

TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 1
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.