У Мукачеві представлять театральний мілітарі-стендап «Ненароджені для війни»


У жовтні на сцені Палацу культури і мистецтв глядачам буде презентовано театральний мілітарі-стендап «Ненароджені для війни». Це спільний проєкт Третьої штурмової бригади та творчого колективу «Чорний квадрат» про реальне життя військового, події на фронті  та його почуття. 
17 жовтня 
18:00 
В основі вистави — реальні історії бійців 3 ОШБр у виконанні бійця бригади та професійного актора заслуженого артиста України Євгена «Авдєя» Авдєєнка, який упродовж 18 років грав на сцені, зокрема в Національному драматичному театрі ім. Лесі Українки та в Театрі драми і комедії на лівому березі, а з 24 лютого 2022 року наразі на фронті. Він не грає, а живе в кожному слові. Його розповідь про те, що чув від побратимів і посестер, свідком чого став сам.
Як живе справжнє бойове братство? Про що жартують на передовій? Які думки зʼявляються у військового, коли він наодинці з собою?
Чорний гумор, кохання і самотність, нестерпне військове хуліганство і небезпечні пригоди у документальній виставі «Ненароджені для війни». Це реальні історії добровольців, які стали на захист України й загартували свою силу й міць під час штурмових операцій на гарячих напрямках фронту. Зі сцени прозвучать розповіді з передової про побут і будні українських бійців на нулі від воїнів легендарної Третьої штурмової бригади.
Режисер, художній керівник театру «Чорний квадрат» — Анатолій Нєйолов.
Всі виручені під час показів кошти будуть перераховані на закриття потреб Третьої окремої штурмової бригади.


TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар